Welkom

Dit is de site van TaalGlobaal, onderdeel van TaalGewoon. Op deze site richten we ons rechtstreeks tot werk- en opdrachtgevers van anderstaligen die graag hun Nederlanders willen perfectioneren. Niet alleen de anderstalige vaart daar wel bij; ook u. Want wie het Nederlands aardig beheerst, vindt sneller zijn draai in ons land en ook binnen uw organisatie of bedrijf. TaalGlobaal gaat verder waar de inburgeringscursussen ophouden. Die gaan tot niveau A2 en dat is het niveau dat wij als startpunt hebben gekozen.

TaalGlobaal geeft E-trainingen NT2 (Nederlands als tweede taal) aan mensen van over de hele wereld die één ding met elkaar gemeen hebben: ze willen zo snel mogelijk en zo goed mogelijk hun Nederlands verbeteren. Als gecertificeerde en ervaren NT2-docenten helpen we daarbij. E-trainingen zijn cursussen per e-mail. De deelnemer kiest zelf welke lessen hij wil doen.

Daarnaast is ook individuele coaching per e-mail of tijdens persoonlijk contact mogelijk. De deelnemer krijgt dan geen lessen, maar mailt ons eigen teksten, mails e.d. en wij kijken met hem mee: waar maakt hij nog fouten, wat gaat er nog niet goed en hoe komt dat? Wie voor coaching kiest, koopt vooraf een bepaald aantal uren in. Uiteraard is het altijd mogelijk om dat aantal uit te breiden. In een uur kunnen wij heel wat tekst bekijken en van commentaar voorzien.

Tot slot verzorgen we incompany NT2-trainingen. Daarbij richten we ons vooral op hoger opgeleiden, die het Engels al enigszins beheersen. Van cursisten horen we geregeld dat we de ingewikkelde taal die het Nederlands is, helder kunnen uitleggen. Daarbij zorgen we in de trainingen altijd voor een goede sfeer, waardoor men zich veilig en vrij voelt. Want succes staat of valt met de durf om het maar gewoon te proberen. Belangstelling? Kijk eens rond op deze site en neem contact op voor een gratis en geheel vrijblijvende offerte voor een training.

Yolan Witterholt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s