Welkom

(English text below)

Dit is de site van TaalGlobaal, onderdeel van TaalGewoon. TaalGlobaal gaat verder waar de inburgeringscursussen ophouden. We helpen professionals en expats verder op weg met de Nederlandse taal. Dat doen we op verschillende manieren.

TaalGlobaal geeft E-trainingen NT2 (Nederlands als tweede taal) aan mensen van over de hele wereld die één ding met elkaar gemeen hebben: ze willen zo snel mogelijk en zo goed mogelijk hun Nederlands verbeteren. Als gecertificeerde en ervaren NT2-docenten helpen we daarbij. E-trainingen zijn cursussen per e-mail. Ze zijn bedoeld voor wie al minimaal op A2-niveau is.

We doen ook een snelle tekstcheck voor iedereen die dat wil: ben je onzeker over je Nederlands en wil je graag dat iemand snel kijkt of je tekst in orde is? Mail hem dan aan ons, je hebt hem in no time weer terug met correcties. Duur is het niet!

Verder is er nog de individuele coaching per e-mail of tijdens persoonlijk contact. De deelnemer krijgt dan geen lessen, maar mailt ons eigen teksten, mails (of door ons verstrekte schrijfopdrachten) en wij kijken met hem mee: waar maakt hij nog fouten, wat gaat er nog niet goed en hoe komt dat? Wie voor coaching kiest, koopt vooraf een bepaald aantal uren in. Uiteraard is het altijd mogelijk om dat aantal uit te breiden. In een uur kunnen wij heel wat tekst bekijken en van commentaar voorzien.

Tot slot verzorgen we incompany NT2-trainingen. Dat doen we momenteel alleen online via Zoom of Teams. Daarbij richten we ons vooral op hogeropgeleiden, die het Engels (enigszins) beheersen. Van cursisten horen we geregeld dat we de ingewikkelde taal die het Nederlands is, helder kunnen uitleggen. Daarbij zorgen we in de trainingen altijd voor een goede sfeer, waardoor men zich veilig en vrij voelt. Want succes staat of valt met de durf om het maar gewoon te proberen. Belangstelling? Kijk eens rond op deze site en neem contact op voor een gratis en geheel vrijblijvende offerte voor een training.

Yolan Witterholt

Welcome

This is a website for people who want to improve their Dutch. Maybe you have already done a course, maybe even several, but the knowledge has disappeared a bit. Maybe you speak Dutch fine, but writing is not going so well. Or there is one grammatical issue that you still do not understand. We provide e-training, a quick check of a text you have written, individual coaching or in-company training to higher-educated newcomers and foreigners in the Netherlands. Look at the English pages for more information. (Maybe my English is not perfect, but don’t worry, my Dutch is ;-))

Yolan Witterholt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s