Welkom

(English text below)

Dit is de site van TaalGlobaal, onderdeel van TaalGewoon. Op deze site richten we ons niet alleen op de niet-Nederlander die zijn Nederlands wil verbeteren maar nadrukkelijk ook op werk- en opdrachtgevers van anderstaligen die dat graag willen doen. Want niet alleen de anderstalige vaart wel bij een betere beheersing van het Nederlands, ook zijn werkgever doet dat. Wie het Nederlands aardig beheerst, vindt sneller zijn draai in ons land en ook binnen uw organisatie of bedrijf. TaalGlobaal gaat verder waar de inburgeringscursussen ophouden.

TaalGlobaal geeft E-trainingen NT2 (Nederlands als tweede taal) en privélessen aan mensen van over de hele wereld die één ding met elkaar gemeen hebben: ze willen zo snel mogelijk en zo goed mogelijk hun Nederlands verbeteren. Als gecertificeerde en ervaren NT2-docenten helpen we daarbij. E-trainingen zijn cursussen per e-mail. Daarnaast verzorg ik zelf ook privélessen in mijn gezellige bedrijfsruimte in Oost-Graftdijk (Noord-Holland). Dat kan vanaf het allerlaagste niveau A1 tot op academisch niveau (C2)

Verder is er nog de individuele coaching per e-mail of tijdens persoonlijk contact. De deelnemer krijgt dan geen lessen, maar mailt ons eigen teksten, mails (of door ons verstrekte schrijfopdrachten) en wij kijken met hem mee: waar maakt hij nog fouten, wat gaat er nog niet goed en hoe komt dat? Wie voor coaching kiest, koopt vooraf een bepaald aantal uren in. Uiteraard is het altijd mogelijk om dat aantal uit te breiden. In een uur kunnen wij heel wat tekst bekijken en van commentaar voorzien.

Tot slot verzorgen we incompany NT2-trainingen. Daarbij richten we ons vooral op hogeropgeleiden, die het Engels (enigszins) beheersen. Van cursisten horen we geregeld dat we de ingewikkelde taal die het Nederlands is, helder kunnen uitleggen. Daarbij zorgen we in de trainingen altijd voor een goede sfeer, waardoor men zich veilig en vrij voelt. Want succes staat of valt met de durf om het maar gewoon te proberen. Belangstelling? Kijk eens rond op deze site en neem contact op voor een gratis en geheel vrijblijvende offerte voor een training.

Yolan Witterholt

Welcome

This is a website for people who want to improve their Dutch. Maybe you have already done a course, maybe even several, but the knowledge has disappeared a bit. Maybe you speak Dutch fine, but writing is not going so well. Or there is one grammatical issue that you still do not understand. We provide e-training, private lessons, individual coaching or in-company training to higher-educated newcomers and foreigners in the Netherlands. Look at the English pages for more information. (Maybe my English is not perfect, but don’t worry, my Dutch is ;-))

Yolan Witterholt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s