Incompanytrainingen

In verband met de coronacrisis geven we incompanycursussen momenteel alleen online via ZOOM of Teams in groepen van maximaal 10 deelnemers. 

TaalGlobaal biedt verschillende mogelijkheden voor uw werknemers om aan hun Nederlands te werken binnen uw bedrijf of organisatie. We kunnen groepscursussen verzorgen op de werkvloer, eventueel ook in de avond. Dat kan op de niveaus A1, A2, B1 en B2. Op C-niveau, het hoogste niveau, geven we alleen individuele trainingen of coaching. Individuele coaching is mogelijk vanaf het niveau waarop uw werknemers het Nederlands in hun werk gebruiken. Tot slot kunnen we nog conversatiegroepen verzorgen of privélessen bij u op het bedrijf.

Sfeer

Wanneer de deelnemers collega’s van hetzelfde bedrijf of dezelfde organisatie zijn, gaat er geen energie verloren aan het voorzichtig leren kennen van elkaar. Zo kunnen we snel een veilige sfeer creëren waarin deelnemers niet huiverig zijn om hun mond open te doen en Nederlands te praten. Uiteraard is er ook veel aandacht voor Nederlands lezen en schrijven.

Prijs

De prijs voor een incompanytraining wordt natuurlijk bepaald door het aantal lessen, maar ook door het aantal deelnemers en het niveau. Hoe hoger het niveau van de cursus, hoe meer tijd de correctie van het huiswerk bijvoorbeeld kost. Wij brengen op verzoek geheel vrijblijvend offerte uit.